Siófok hajómenetrend
Facebook

Balatonon hajókirándulás csoportoknak

Hajókirándulás a Balatonon csoportoknak - Szerezzen élményeket hajóink fedélzetén!
Egyéni és csoportos hajókirándulások, céges rendezvények számára, a létszámnak megfelelő vitorlás hajót, vitorlás - motoros hajót, motorcsónakot tudjuk kínálni.

Hajókirándulás Balatonon:

Hajókirándulás Balatonon


Osztálykirándulás - Hajókirándulás a Balatonon

Az osztálykirándulós csoportok a hajókirándulás alkalmával a Balaton közepéről láthatják át a keleti medencét. Siófok, Balatonfüred, Tihany, szép időben akár Badacsonyt is lehet látni.
A csoportok számára díjmentesen biztosítunk egy vitorlás csapatépítést vagy egy Kalóz játékot - korosztálytól függően. A hajókirándulás résztvevői vendégeink egy pohár üdítőre is!

Nyugdíjas csoportok és Inszentív Hajókirándulás a Balatonon

A zömében tavasszal és ősszel érkező buszos kiránduló csoportoknál egy pohár bor és egy szendvics elmaradhatatlan tartozéka Balatoni kirándulásnak. Cégünk több személyszállító hajóval is rendelkezik ezért pár óra alatt több 100 fős csoportokat is le tudunk hajóztatni.
Igény esetén harmonikást is biztosítunk. Hajókirándulás a Balatonon árajánlatokért keressen bennünket elérhetőségeinken!

Céges rendezvények

Általában csapatépítő programjaink és céges tréningek kapcsán kapunk megrendeléseket a vállalati szférából. A hajókirándulás mint főprogram - összekötve csapatépítéssel vagy catering szolgáltatással vagy egy több napos rendezvény sorozat részeként is kötelező eleme a Balatoni tartózkodásnak. Mi azt a pluszt adjuk ezekhez a hajókirándulásokhoz, céges rendezvényekhez, hogy a Balaton jól ismert arcához mindig egy új képet tudjunk adni.

Grillezős - fürdős hajókirándulás a Balatonon

A tó közepén a hajó horgonyt dob, leereszkedik a fürdő létra és máris kezdődhet a fürdés.
A Balaton strandoktól távol eső részén kristály tiszta vízben lehet úszni és vízbe ugrálni a hajó fedélzetéről. Aki befejezte a fürdést napozhat vagy fogyaszthat alkoholos italokat.
Ez a hajókirándulás programunk magáért beszél. A nyugalom, a zavartalan kikapcsolódás...

Egyéni vendégeinknek sétahajózás, Kincskereső gyerekprogram Siófokon

Toborzunk, kiképzünk és Kalózzá avatjuk első sorban gyermek korban lévő vendégeinket a Kincskereső gyerekprogramunk alkalmával. Képzet animátor az 1 órás hajókirándulás alatt, Kalózzá képezi a jelentkezőket. A gyerekeket beöltöztetjük, felfegyverezzük és játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg a kalózlobogó alatti élet csínját bínját. A kalózlányok élete általában nem a fegyverek körül forog, ezért ők inkább a sellőtanba kapnak mélyebb betekintést.

5-10 fős vitorlásokkal 2 órás hajókirándulás a Balatonon kapitánnyal családok részére

A vitorlázás mindenki számára elérhető és kipróbálható közelségbe kerül ezzel a szolgáltatásunkkal. Elérhető áron biztosítjuk a vitorlás hajót és a kapitányt, már csak az Ön elhatározására várunk az indulással. Általában Siófokról és Balatonfüredről indulva ismerkedhetnek a jelentkezők a vitorlázással. Ezen a hajókiránduláson csak Önök vesznek részt!

Vízitaxi 

A 320 lóerős beépített turbó dízel motor dupla csigával felszerelt motorcsónakjaink téged várnak. Szeretnéd kipróbálni a száguldást, a hullámokon való ugratást vagy egy rendkívül élvezetes út során 15 perc alatt átjutni Balatonfüredre? Ez nem is kérdés. A díjszabásunk figyelembe vétele után sem változhat a véleményed erről a hajókirándulásáról...

Lézer show: éjszakai kifutások a Balatonra koktélozással

A főszezoni esték-éjszakák kiemelkedő programja a Balatoni lézer show koktélozással összekötve. A vízre vetített fényjáték, a zene egyedi hangulatot varázsol a fedélzetre.
A party hajó tánc parkettje - fedélzete, a Balaton parti fények mind mind garantálják az egyedi élményt.

Aktív hétvége a Balatonon kerékpárral

Szervezett kerékpáros kirándulás keretein belül indítjuk programunkat az északi partra, Balatonfüredre és Alsóörse. Siófoki indulással, pár órás biciklizéssel a Balatoni kerékpárúton és piknikkel egybekötött időtöltésre invitáljuk az aktív program kedvelőit.

Hajókirándulás a Balatonon a T Flotta hajóival:
Flottánk különböző hajó sokrétű és színes szolgáltatásokat tesznek lehetővé. A felsoroltakon kívül : esküvők, leánybúcsúk még számos program lehetőség áll rendelkezésre.webkamera
vitorlás yacht nyaraló bérlés
WEBDESIGN: ONOFFICE.HU
Hajózási és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. | Tel.: +36 30 5424 208 | 8600 Siófok Kõrösi Csoma Sándor u. 7.
Copyright © 2002 T Flotta Kft.

A T Flotta rendezvényszervezés mellett hajóbérléssel, sétahajózással, hajókirándulások, csapatépítések, vitorlás tanfolyamok és céges rendezvények szervezésével foglalkozik Siófokon és Balatonon.