Siófok hajómenetrend
Facebook

Lánybúcsú a Balatonon

Egy dolgot ne felejts el ha minket választasz.” Ami a hajón történik a hajón is marad”
Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod , hogyan töltsd az utolsó nagy  bulit a nagy nap előtt? Bízd magad ránk , egy fergeteges program, exkluzív helyszínek,  igazi Balatoni party hangulat. Privát környezetben a Balaton közepén mindenki megtalálja a kedvére való szolgáltatást..Hölgyeknek jéghideg koktél és napozás? Kell ennél exklúzívabb élmény ? És mindezt a Balaton közepén.Mindent  elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően.  , csak magatokat kell hoznotok. Mire vársz? Hajóra fel!!

 

lánybúcsú-legénybúcsú

 

Lánybúcsú Siófokon kedvezményes csomagunk tartalmazza:
- korlátlan italfogyasztás
- 2 órás hajbérlés , privát környezetben 
- fény és hangtechnika
- füstgép
-CSAK TI ÉS A BALATON

Szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani a Balatonon egyedülálló programunkat akár legénybúcsúval kombinálva.

Teljes kikapcsolódás nyújtó “relax” kirándulás: Fürdős túra a Balaton közepére.

Menetrendben és egyéni megrendelésekre is szervezünk fürdős túrát a Balatonra, 1 és 2,5 órás időtartamban. Az egy órás kifutás alkalmával rövid fürdésre van lehetőség, üdítőt és bort (csak fürdés után) adunk grátiszként.Fürdős programjaink kiválóan szolgálnak alapul legyen szó családi rendezvényről , vagy egy baráti összejövetelről. Egy dolog biztos erre a napra mindenki emlékezni fog.

A 2,5 órás túra hosszabb és teljesebb kikapcsolódást ígér. Napozás, pihenés, italok, fürdés a Balaton közepén a mindig kristály tiszta vízben. Sokat lehet írni és olvasni erről, ki kell próbálni inkább.Képzeljük el a Balaton , a talizmán yacht , az élmény és mindez a fürdés után egy jéghideg mojitoval? Kell ennél több? Ne habozz!

Lánybúcsú Siófokon csomagunkkal kapcsolatban várjuk hívásodat: 06 30 5424 547

sunset


webkamera
vitorlás yacht nyaraló bérlés
WEBDESIGN: ONOFFICE.HU
Hajózási és Idegenforgalmi Szolgáltató Kft. | Tel.: +36 30 5424 208 | 8600 Siófok Kõrösi Csoma Sándor u. 7.
Copyright © 2002 T Flotta Kft.

A T Flotta rendezvényszervezés mellett hajóbérléssel, sétahajózással, hajókirándulások, csapatépítések, vitorlás tanfolyamok és céges rendezvények szervezésével foglalkozik Siófokon és Balatonon.