Esküvő szervezés a Balatonon

Esküvőszervezés


Professzionálisan és egyéni kívánságokat figyelembe véve szervezzük meg az ünnepet, és gondoskodunk arról, hogy minden esemény egy felejthetetlen élménnyé váljon.
A hullámok csobognak, a nap versenyt tündököl az ifjú párral…. Töltse élete legszebb napját a magyar tengeren, egy csodálatos vitorláshajó fedélzetén! Élvezze közben a Balaton körüli fenséges panorámát, a hajó egyedülálló hangulatát és csapatunk előzékeny segítőkész együttműködését.

A nyílt tengeren régebben bevett szokás volt, hogy esküvők köttettek a fedélzeten, igaz, akkor még a kapitány vezette a ceremóniát. Napjainkban az anyakönyvvezető veszi át az ő szerepét, de más nem változott. A fedélzeten kötött házasság romantikus és felejthetetlen élmény az Önök és a vendégek számára is.

A Balatoni esküvő alkalmával az egész ünnepséget megszervezzük önöknek a hajónkon, az egyedi igényeket és az Önök kívánságait figyelembe véve - marad ideje a nászút szervezésére.. Kívánságra egy profi fotós kíséri végig az eseményt, és színvonalas felvételeket készít, hogy ez az egyedülálló nap - Balatoni esküvő -  feledhetetlen maradjon.

Mint esküvőszervező, az Önök kívánsága szerint díszítjük fel a hajót, és igény szerint megszervezzük a keretprogramot is.

A vitorlás hajón történő házasságkötés bármelyik Balaton parti önkormányzat anyakönyvezetőjével történhet, Siófok, Balatonfüred, Kenese - mindegyik könnyedén elérhető a hajóink és motorcsónakjaink bevonásával.

Siófoki hajós esküvő:

Hajóbérleti díj a násznép számától (30-550 fő) függően: 25.000 - 130.000 Ft /óra

Hajó díszítése, pezsgő és egyéb kiegészítők: egyesztetés alapján

Négy fogásos vacsora és éjféli menü: 5.500 Ft-tól

Italfogyasztás: alkohol mentses italok, sör, bor, whisky, vodka, pálinka: 3000 Ft/fő

Szállódai elhelyezés: ***:  9.500 Ft-tól

Esküvői fotózás: 50.000 Ft

Zenekar: 105.000 Ft

Szervezési díjak: rendelés alapján


Álomesküvő a Balatonon az exkluzív Talizmán Yacht fedélzetén és lakodalom a vízparti Magistern ***(*) hotelben

esküvő szervezés


Esküvő szervezés a Balatonon a T Flottával - Elérhető árakon luxus esküvő.


Sztárok és filmcsillagok világát követve Önök lehenek a főszereplői az Álomesküvőnek. Családja és barátai előtt kötheti össze életedet párjával, a magyar tengeren.

 

Két hajóval két lélek indul útnak a Balatonon, a hajók kürtszó mellett násztáncot járnak, majd miként a hajók összekapcsolódnak a tó vízen úgy forr egybe a két élet. Az esküvői szertartás, a házasságkötés után egy régi hajós szokásnak szerint ágyú jelzi a világnak, hogy egybekeltek. A díszegyenruhás legénység tiszteleg, a feledhetetlen esemény után már mint férj és feleség térnek vissza a partra.

 

A hajós esküvő után a vízparti esküvő - lakodalom következik a Hotel Magisternben ahol átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak az ifjú pár és a násznép.A közvetlenül a Balaton parti rendezvényteremben profi vendéglátók gondoskodnak arról, hogy valóban feledhetetlen legyen a lakodalom. A különleges eseményt egy profi fotós kiséri végig igény szerint és örökíti meg a legszebb pillanatokat. A szervezők minden más programot megszerveznek legyen szó a hajók feldíszítéséről vagy a zenekarról.
Esküvő szervezés a Balatonon árajánlat: 

1 fő részére hajós álom esküvő a Balatonon (10 fős vitorlástól akár 600 fős hajóig): 30.000 Ft/fő. Most a kedvezményes esküvői csomagunk ára: 14.9000 Ft/fő - az akció visszavonásig tart.

Hajóbérlés kapitánnyal a házasság kötés idejére a vízen (kb. 2 óra)
Balaton legnagyobb vitorlásai teljes felszereltséggel (2 db)
Esküvői vacsora a siófoki Hotel Magisternben
4 fogásos menüvacsora (szállodával kell egyeztetni)
Éjféli töltött káposzta
Korlátlan italfogyasztás (ásványvíz, üdítő, sör, bor, pálinka)

 

Esküvő szervezőként a vitorlás hajón történő esküvő szervezések mellett a szárazföldön történő esküvők és lakodalmak szervezését is vállalja!

Leány és legénybúcsúk szervezését szintén vállaljuk.
webkamera
vitorlás yacht nyaraló bérlés
WEBDESIGN: ONOFFICE.HU Copyright © 2002 T Flotta Kft.

A T Flotta rendezvényszervezés mellett hajóbérléssel, sétahajózással, hajókirándulások, csapatépítések, vitorlás tanfolyamok és céges rendezvények szervezésével foglalkozik Siófokon és Balatonon.